Η κύρια ευθυγράμμιση του Δία και του Κρόνου ήταν έτσι. Τον αποκαλούν “Χριστουγεννιάτικο Αστέρι” βίντεο

Δημοσιεύτηκε στις 12:49 ET (17:49 GMT) Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Παίζει



1:20


Δημοσιεύτηκε στις 15:13 ET (20:13 GMT) Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Το OneWeb επιστρέφει, ο διαγωνισμός του SpaceX


1:28


Δημοσιεύτηκε στις 14:30 ET (19:30 GMT) Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Ντους μετεωριτών


1:54


Στις 13:08 ET (18:08 GMT) Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Συμβουλές για την προβολή της ιστορικής ευθυγράμμισης Δία-Κρόνου


1:00


Στις 23:47 ET (04:47 GMT) Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Ο κινεζικός ανιχνευτής Chang-5 φέρνει βράχια από το φεγγάρι


0:33


Στις 14:55 ET (19:55 GMT) Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Η NASA κυκλοφορεί αδημοσίευτες φωτογραφίες του τηλεσκοπίου Hubble


1:09


Δημοσιεύτηκε στις 19:10 ET (00:10 GMT) Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Η τελευταία ηλιακή έκλειψη φέτος είναι ορατή στη Νότια Αμερική


0:50


Στις 23:28 ET (04:28 GMT) Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020

Ρίξτε μια ματιά στην προσγείωση αυτού του πυραύλου SpaceX


1:36


Δημοσιεύτηκε στις 12:26 ET (17:26 GMT) Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020

Μπουκάλι, ένα αεροσκάφος της NASA εμπνευσμένο από ψάρια


1:03


READ  Ο Tianwen-1 φωτογραφίζει τον Jurong rover από την τροχιά του Άρη

Koralia Markiadi

" Άπληστος φανατικός φαγητού. Ανυπόφορος ενθουσιώδης twitter. Wannabe επιχειρηματίας. Αφιερωμένος συγγραφέας."

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top