Συμβουλές για καλύτερη προβολή της ιστορικής ευθυγράμμισης του Δία και του Κρόνου | βίντεο

Δημοσιεύτηκε στις 15:13 ET (20:13 GMT) Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Το OneWeb επιστρέφει, ο διαγωνισμός του SpaceX


1:28


Δημοσιεύτηκε στις 14:30 ET (19:30 GMT) Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Ντους μετεωριτών


1:54


Δημοσιεύτηκε στις 14:27 ET (19:27 GMT) Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020

Ιστορική οικειότητα μεταξύ του Δία και του Κρόνου


5:06


Στις 14:55 ET (19:55 GMT) Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Η NASA κυκλοφορεί αδημοσίευτες φωτογραφίες του τηλεσκοπίου Hubble


1:09


Δημοσιεύτηκε στις 19:10 ET (00:10 GMT) Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Η τελευταία ηλιακή έκλειψη φέτος είναι ορατή στη Νότια Αμερική


0:50


Στις 23:28 ET (04:28 GMT) Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020

Ρίξτε μια ματιά στην προσγείωση αυτού του πυραύλου SpaceX


1:36


Δημοσιεύτηκε στις 12:26 ET (17:26 GMT) Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020

Μπουκάλι, ένα αεροσκάφος της NASA εμπνευσμένο από ψάρια


1:03


Στις 22:07 ET (03:07 GMT) Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Αυτή είναι η εικόνα του Sunspot


0:38


READ  Ordnance Sciences and Astronomy Association Revinois de Education et de Loisers Revin Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Koralia Markiadi

" Άπληστος φανατικός φαγητού. Ανυπόφορος ενθουσιώδης twitter. Wannabe επιχειρηματίας. Αφιερωμένος συγγραφέας."

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top