Hotel de l’Artillery, η νέα πανεπιστημιούπολη του Science Bow στο Παρίσι

Η πρώτη Δομινικανή νουβέτ, που ιδρύθηκε το 1632, αργότερα η στρατιωτική βάση της Επανάστασης, που στεγάστηκε στο Hotel de l’Artillery, Saint-Thomas d’Aquin VIIΚαι Το διαμέρισμα του Παρισιού εισέρχεται σε μια νέα φάση στην πολυτάραχη ιστορία του. Από τις 24 Ιανουαρίου, είναι το σπίτι της νέας πανεπιστημιούπολης του Παρισιού, η οποία είναι ανοιχτή και ανοιχτή στον κόσμο, Science Go.

[1945mutalcayincaspoparisceyint-jermainmavattattilatannirvakakarpittalmarrumaraycciniruvanankalaiperukkiyullatukatantairupatuvarutankalilmanavarkalinennikkaikatumaiyakaatikarittullatalavarkalaionrinaittuintacitaralainiruttuvatuavacaramanatuanaluyarkalviyilvelaiyilullaiyakkaviyalaippinparruvatumarrumpuranakarppakutikalukkuitammaruvatukurittuentakelviyumillai:intanatavatikkaiyanatulantanskulahpekanamiksallatuniyuyarkpalkalaikkalakattinateiyalputaiyanakarppuravalakattutancayinspovaivalankuvatainokkamakakkontatuilcamipattiyakatturai[1945முதல்சயின்சஸ்போபாரிஸ்செயிண்ட்-ஜெர்மைன்மாவட்டத்தில்அதன்நிர்வாககற்பித்தல்மற்றும்ஆராய்ச்சிநிறுவனங்களைபெருக்கியுள்ளதுகடந்தஇருபதுவருடங்களில்மாணவர்களின்எண்ணிக்கைகடுமையாகஅதிகரித்துள்ளதால்அவர்களைஒன்றிணைத்துஇந்தசிதறலைநிறுத்துவதுஅவசரமானதுஆனால்உயர்கல்வியில்வேலையில்உள்ளஇயக்கவியலைப்பின்பற்றுவதுமற்றும்புறநகர்ப்பகுதிகளுக்குஇடம்மாறுவதுகுறித்துஎந்தகேள்வியும்இல்லை:இந்தநடவடிக்கையானதுலண்டன்ஸ்கூல்ஆஃப்எகனாமிக்ஸ்அல்லதுநியூயார்க்பல்கலைக்கழகத்தின்அதேஇயல்புடையநகர்ப்புறவளாகத்துடன்சயின்ஸ்போவைவழங்குவதைநோக்கமாகக்கொண்டதுஇல்சமீபத்தியகட்டுரைΟ κόσμος. Ως εκ τούτου, η τοποθεσία, η οποία καλύπτει μια έκταση 14.000 τετραγωνικών μέτρων, αποτελείται από διώροφα ή τριώροφα κτίρια, μερικά από τα οποία είναι στοές που περιβάλλουν τρεις αυλές.

Όμως η πρόκληση ήταν απειλητική: ενώ χρησιμοποιούσε όλα τα προληπτικά μέτρα που ήταν απαραίτητα για κάθε ιστορικό χώρο, εκμεταλλεύτηκε όλες τις δυνατότητες αυτού του πρώην νεοφερμένου να το μετατρέψει σε πανεπιστημιούπολη. Τέσσερις επαγγελματικές σχολές, εννέα ερευνητικά κέντρα, μια επιστημονική βιβλιοθήκη, μια δημόσια βιβλιοθήκη, μια ερευνητική βιβλιοθήκη – για να τοποθετηθεί ολόκληρο το έργο, είναι απαραίτητο να σκάψετε την κύρια αυλή για να ελευθερωθεί χώρος στο υπόγειο και να παρέχεται φυσικό φως. . Η κύρια τοποθεσία του συγκροτήματος βρίσκεται σε μια σειρά από πέτρινα σκαλοπάτια, η αυλή είναι επενδεδυμένη με ιστορικά κτίρια στις πλευρές της – ανακαινισμένα από τους Wilmotte et al. Οριοθετείται στα βόρεια από ένα νέο κτίριο που ονομάζεται “Pavilion of Innovation” που σχεδιάστηκε από το γαλλο-ιαπωνικό πρακτορείο More-Kuzunoki. Το διάστημα προωθεί την κυκλοφορία του υγρού των χρηστών και τις ευκαιρίες για ανταλλαγή.

READ  Αιγυπτιακές μούμιες έχουν DNA στα πρόσωπά τους

Koralia Markiadi

" Άπληστος φανατικός φαγητού. Ανυπόφορος ενθουσιώδης twitter. Wannabe επιχειρηματίας. Αφιερωμένος συγγραφέας."

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top