Ένας περαστικός στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα Η κυβέρνηση της χώρας είναι πιστοποιημένη για επιτυχημένη διαχείριση κρίσεων σχετικά με την κορώνα. (Φωτογραφία: dpa) Αθήνα Οι Έλληνες μόλις άρχισαν να ανακάμπτουν από τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση στην μεταπολεμική ιστορία, όταν η…

τουChristina DenkΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι τώρα Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών για λιγότερο από ένα μήνα. Τώρα όμως έχει εκδώσει μια εντολή που πυροδότησε βίαιες διαμαρτυρίες. Σε ένα θέμα με το οποίο ο Τραμπ είναι πολύ εξοικειωμένος. Τζο Μπάιντεν…

Μετά τη δολοφονία ενός αριστερού μουσικού, η ελληνική εισαγγελική αρχή είχε το κόμμα της Χρυσής Αυγής: 38 ύποπτοι έχουν πλέον καταδικαστεί. Μεγάλο μέρος της ηγεσίας του ελληνικού κόμματος νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής πρέπει να πάει στη φυλακή. Η απόφαση ελήφθη από…

Εικόνα αρχείου ενός φρουρού που φορά μάσκα και ασπίδα προσώπου όταν το άγαλμα του Χριστού Σωτήρος άνοιξε ξανά στο Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία. 15 Αυγούστου 2020. REUTERS / Pilar OlivaresΟμάδα ερευνητών α Νέο στέλεχος του ιού της κορώνας SARS-CoV-2 που…

Πολλές χώρες ετοιμάζονται να γιορτάσουν τις λυπημένες διακοπές, κάτω από φυλακές ή άλλα όρια επισκεπτών, για να αποτρέψουν τις παραδοσιακές συναντήσεις στο τέλος του έτους να ενισχύσουν την καταστροφή του COVID. • Διαβάστε επίσης: Ιός: καταγραφή της απομόνωσης και του…

Tech: Leaked: Πόσο κοστίζουν τα Samsung Galaxy S21, Galaxy S21 + και Galaxy S21 Ultra; hvg.hu Θα θέλατε να ειδοποιηθείτε αμέσως για τα πιο σημαντικά νέα; Δεν ρωτάω Σας παρακαλούμε [{"available":true,"c_guid":"56d5a62d-fdd5-4a70-9334-cfcff0c8d31a","c_author":"MTI / hvg.hu","category":"cegauto","description":"Norvégia az első európai piac, ahol megjelent az…

Ο Τζάρεντ Κούσνερ (Μ), προεδρικός σύμβουλος των ΗΠΑ και ο Μέιρ Μπεν Σαμπάτ (ιρ), σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Ισραήλ, φτάνουν στο βασιλικό παλάτι στο Μαρόκο.Εικόνα AFP Ο Τζάρεντ Κούσνερ, γαμπρός του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και ο αρχιτέκτονας του…

Με Adele Leberre Δημοσιεύτηκε στις 22 Δεκεμβρίου 20 στις 18:27 Ο Hugo Kermarrec παρουσιάζει αντικείμενα σχεδιασμένα από κοχύλια. (© Côté Brest)Μετά τις διακοπές, τα κοχύλια τουΣτρείδια και του Κοχύλια St. Jacques αναπόφευκτα καταλήγουν στα σκουπίδια πριν αποτεφρωθούν. Μια έξοδος που…

Δημοσιεύτηκε στις 12:49 ET (17:49 GMT) Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 Παίζει 1:20 Δημοσιεύτηκε στις 15:13 ET (20:13 GMT) Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 1:28 Δημοσιεύτηκε στις 14:30 ET (19:30 GMT) Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 1:54 Στις 13:08 ET (18:08 GMT) Δευτέρα…

Μια τυπική διάλεξη με τον Peter Adamson ξεκινά: "Σήμερα μιλάμε για δύο πράγματα: πρώτον, για την Αριστοτελική ηθική και, δεύτερον, για το ποδόσφαιρο." Γέλιο στην τάξη. Τελικός του Champions League 2018: Ο Sergio Ramos από τη Ρεάλ Μαδρίτης αποκλείει τον…

Back to top