Category: science

Το Proxima Centauri, τέσσερα έτη φωτός μακριά μας, είναι το πιο κοντινό αστέρι στη Γη μετά τον Ήλιο. Κάθε αστρονομική ανακάλυψη που σχετίζεται με αυτό θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον λόγω των θυρών που μπορεί να ανοίξει. Αυτό είναι ένα νέο…

Πώς το SARS-CoV-2 φτάνει στον εγκέφαλο (Shutterstock), σύμφωνα με μια μελέτη στο NatureΗ μόλυνση από ιό κορώνας προκαλεί αναπνευστική νόσο, εκτός από θρομβοεμβολικά επεισόδια σε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένου του κεντρικού νευρικού συστήματος (SNC). Όχι μόνο επηρεάζει τους αεραγωγούς, αλλά…

Στις 13:08 ET (18:08 GMT) Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 Παίζει 1:00 Δημοσιεύτηκε στις 15:13 ET (20:13 GMT) Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 1:28 Δημοσιεύτηκε στις 14:30 ET (19:30 GMT) Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 1:54 Δημοσιεύτηκε στις 14:27 ET (19:27 GMT) Παρασκευή,…

Μια γυναίκα συζητά την απομονωμένη λέξη στο «λεξικό» την Τετάρτη.Jaime VillanuevaΠαρουσιάστηκε από το Ίδρυμα έκτακτης ανάγκης Ισπανίας (FundéuRAE) αυτήν τη Δευτέρα Η ιστοσελίδα σου Υποψήφιοι για την περίοδο 2020. Όπως αναμενόταν σε μια επιδημική χρονιά, οι περισσότεροι έχουν να κάνουν…

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 Σημαντικά δροσερός αέρας Περισσότερος χειμώνας από τα Χριστούγεννα Η συνεχής βροχή, ο άνεμος και μερικές φορές οι πολύ ελαφριοί άνεμοι θα καθορίσουν τον καιρό τις επόμενες ημέρες. Θα είναι πολύ πιο κρύο μέχρι τα Χριστούγεννα και,…

τουΠανό της ΤάνιαΚλείσεΌταν ο Δίας και ο Κρόνος συναντιούνται στον απογευματινό ουρανό, κάποιος μιλά για «μια μεγάλη συγχώνευση». Έτσι το επόμενο φαίνεται καλύτερο. Πλανήτες Πέμπτη Και Κρόνος Προσφέρετε μια ειδική παράσταση στο Advent Βραδινός ουρανός: Έρχονται πολύ κοντά και λάμπουν…

Credito: Pixie Bexels, 33688Εάν υπήρχαν λαμπροί εξωγήινοι πολιτισμοί στον γαλαξία μας, όλοι θα ήταν αυτοκαταστροφικοί πριν καν εμφανιστούν. Αυτή είναι μια περίληψη του τι μπορούμε να κάνουμε με μια νέα μελέτη που παρουσιάστηκε στο ArXiv, η οποία, εκτός από τη…

Μέσα ή έξω; Αυτή η ερώτηση έχει δημιουργήσει πλήρη σύγχυση μεταξύ χιλιάδων χρηστών Facebook Και άλλα γνωστά κοινωνικά δίκτυα. Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για την παραγωγή της περιγραφής Ιός Επειδή εμπνεύστηκε από χρήστες του Διαδικτύου α Ψυχολογική δοκιμή Ικανός να…

Γράφτηκε από τον Μάθιου Χάντσον18 Δεκεμβρίου 2020, 3:45 μ.μ. Κατά κάποιο τρόπο, ακόμη και σε ένα δωμάτιο γεμάτο δυνατές συνομιλίες, ο εγκέφαλός μας μπορεί να επικεντρωθεί με μία φωνή σε κάτι που ονομάζεται Cocktail Party Effect. Όμως γίνεται πιο δυνατά…

ο Movil Cave Ο προορισμός των διακοπών σας στη νοτιοανατολική Ρουμανία δεν θα είναι στην κορυφή της λίστας: κανένα φως δεν θα πέσει κάτω από αυτόν, ο αέρας είναι παχύς με τοξικά αέρια και αποσυνδέθηκε από τον εξωτερικό κόσμο περίπου…

Back to top